Over Drukkerij Graphius

ONS VERHAAL

We willen van Graphius een toonaangevende producent van drukwerk maken met een sterke specialisatie in boeken, catalogi en magazines. We investeren gericht in innovatieve toepassingen om een antwoord te bieden op de vraag van morgen.

We vinden het van belang om onze financiële positie gezond te houden maar anderzijds kansen te bieden aan onze medewerkers, leveranciers en de omgeving waarin we actief zijn om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

ONZE WAARDEN

Wij voelen ons betrokken en verantwoordelijk bij alles wat we ondernemen. Het vertrouwen dat anderen ons geven, moeten we dag na dag blijven verdienen. We moeten kunnen waarmaken wat we verkopen.

Onze principes zijn dan ook de volgende:

– Enkel streven naar zaken die goed zijn voor de medewerkers, het bedrijf, de klanten en onze omgeving

– Oprecht, correct en eerlijk handelen

– Elkaar respecteren en samen resultaten boeken

– Handelen met visie op lange termijn

– Ruimte creëren voor de diversiteit van mensen

ONZE MENSEN

Bij Graphius heb ik de kans gekregen om mij te ontwikkelen en te groeien in zowel mijn job als persoon. Het vertrouwen en de verantwoordelijkheid zijn zeer belangrijk voor mij.

Vincent Vandermeeren, Web To Print Verantwoordelijke
Ik sta bij Graphius in voor alles wat digitaal geprint wordt. Ik ben dus volledig verantwoordelijk voor mijn machine, de kwaliteit van het product en het inplannen van de deadlines, zeer uitdagend!

Tim Verschraegen, Digital Printing Verantwoordelijke
Ik ben bij Graphius direct van start gegaan met een IBO opleiding aangezien ik nog geen ervaring had in een drukkerij. Nu ben ik reeds heer en meester over 2 afwerkingsmachines en heb ik pak nieuwe verantwoordelijkheden bij!

Keanu De Prins, Bediener Afwerkingmachine

Werken bij
Drukkerij Graphius

Wij Werven Aan!

Solliciteer eenvoudig online voor de functie van jouw dromen of solliciteer spontaan en wij vinden de geschikte functie voor jou!

Wij contacteren je zo snel mogelijk terug